Omelet met garnalen
Makkelijk en heerlijk, een omelet met garnalen, klaar in een wip met weinig ingrediënten.
Ingrediënten
In minder dan vijftien minuten maak je omelet met garnalen klaar voor jezelf of je gezin. Voor vier personen heb je volgens kook-influencer Liesbetje echt niet veel nodig: 3 eitjes nodig, 70 gram garnalen een halve deciliter room, wat boter en peterselie.
Bereidingswijze
De pan gaat op het vuur met het klontje boter. Voor een goeie start van omelet met garnalen laat je de boter niet bruin worden! Daarnaast ga je de drie eieren loskloppen met de room tot er een smeuïg geheel ontstaat. De grijze garnaaltje worden omgeroerd. De massa mag nu gebakken worden in de pan voor een drie tot vier minuutjes tot het geheel gestold is.
Wil je een omelet met garnalen zonder vocht, prik dan af en toe in de omelet zodat het water naar onder gaat.
Bijkruiden met peper en zout en verse peterselie toevoegen. De omelet met garnalen smaakt lekker met frietjes of toast. Uiteraard bent u vrij nog andere ingrediënten aan de omelet met garnaal toe te voegen zoals champignons en tomaat. Gemalen kaas over de omelet past prima. een omelet met garnaal is prima als lunch of avondmaal.