Omelet met zalm

Home » Omelet met zalm

Omelet met zalm

Een heerlijke lunch en snelle hap is een omelet met zalm. Combineer de eenvoud van eitjes met de overheerlijke smaak van zalm. Een perfect huwelijk.

Ingredi├źnten

U hoeft geen keukenprinses te zijn om een omelet met zalm voor u of uw gezin klaar te maken. We houden het simpel en makkelijk.

Kinderen zijn ook dol op dit gerecht en zullen u graag assisteren! Per persoon hebt u 2 eieren nodig en een halve deciliter room, wat olijfolie, een kleine ui, peper en zout.

Rucola en kersttomaatjes naar believen. De omelet met zalm eist weinig keukengerief: een kom, een snijmes, een steelpan, een klopper!

Bereidingswijze

Pel en hak de uien en halveer de kerstomaatjes. In een scheutje olijfolie stoof je de ui. De eitjes apart opkloppen met de room. Wat op smaak brengen met peper en zout. De zalm is kleine stukjes snijden en bij het mengsel van room en ei voegen. De omelet zachtjes bakken in de steelpan.

Dresseer de omelet met zalm met wat rucola en halve kerstomaatjes. Uiteraard zijn er voor een omelet met zalm nog andere receptjes te vinden. Snuffel es in uw kookboeken of wees gewoon creatief met wat je nog in huis hebt: champignons, dille, peterselie…